A múltkori Kevin Schwantz-os poszt után most következzen az a thriller ami miatt sok ember megszerette ezt a sportot, ezeket a hősöket!

 

Nem szeretem összevetni a különböző korszakok nagy zsenijeit, de ez a párbaj biztos, hogy benne van a mindenkori Top 5-ben.

Schwantz nagyon szerette a suzukai pályát, nyolcszor rajtolt ezen a futamon és négyszer nem talált légyőzőre. Plusz szerzett még három pódiumot.

A világbajnokságot egyébként a címvédő Eddie Lawson nyerte Rainey, Christian Sarron és Schwantz előtt.

Viszont!

A derék Kevin nyerte a legtöbb versenyt a tizenötből, szám szerint hatot. Övé volt a legtöbb pole is, abból kilencet gyűjtött be. Összesen kilencszer látta meg a kockás zászlót abban a szezonba és mindig a dobogón zárt, hisz háromszor lett második. A probléma abban állt, hogy hat futamon egyáltalán nem szerzett pontot.

Lawson négyszer, Rainey pedig háromszor győzött 1989-ben.

A küzdelem:

grafika-honlap.hu - Grafika- és honlap készítés olcsón, ingyen tanácsadással!

Címkék: kevinschwantz motogp suzuka automotor waynerainey

A bejegyzés trackback címe:

https://sportkannibal.blog.hu/api/trackback/id/tr432865463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása