Air Jordan top 10 assists

 2011.05.15. 19:10

Ha azt mondom Michael Jordan, szinte mindenkinek egy hatalmas zsákolás, vagy egy meccset eldöntő tripla/dupla ugrik be a levegő urával kapcsolatban.

És valóban.

Büntető vonalról megkezdett zsákolások, szép ívű triplák, palánk alatti hihetetlen ziccerek és az emelkedési csúcsponttól picit alacsonyabban elengedett duplák szegélyezték a Bikák legendás huszonhármasának pályafutását.

Az ember aki forradalmasította a kosárlabdát. S, mint ilyen nem csak remekül dobott, ugrott, emelkedett, hanem látott is a pályán.

Mivel olvasta a játékot, remekül látta meg a kínálkozó lehetőségeket és nem volt rest passzolni sem. Nyilván az assziszt az egyik legutolsó dolog amire gondolunk vele kapcsolatban.

Pedig jó volt ebben is. Nagyon jó. Ennyire:

Ja és még valami. Érdemes megszámolni, hogy hány támadás zárul Scottie Pippen kosarával. Hihetetlen mennyire megértették egymást.

És most akkor a videó:

Az ötletért külön köszönet Horváth Krisztián barátomnak!

Czene úrnak tisztelettel!

 

grafika-honlap.hu - Grafika- és honlap készítés olcsón, ingyen tanácsadással!

Címkék: kosár 23 bulls assist labdajátékok mchaeljordan

A bejegyzés trackback címe:

https://sportkannibal.blog.hu/api/trackback/id/tr962906111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása