A "B csoport" tovább él

 2011.04.04. 09:11

Ez a szlogenje a Dirt 3 rallys videó játéknak.
Úgy tűnik a Codemasters rá érzett valamire. Rengeteg játékos mindig is azért játszotta végig az ilyen típusú  játékokat, hogy feloldják a blokkolt "B csoportos" autókat, és kaphasson valamit, egy érzést, ami azt a dicsőséges rally korszakot jellemezte.

Szerintem ez egy nagyon jó irány a fejlesztésben, ennek a remek minőségű és nagy sikerű játék sorozatnak. A Drit jelzésű rally szimulátorok, a legendás Colin McRae sorozatnak a folytatása.

Az első két részt is nagy népszerűség övezte. Rengeteg újítás jellemezte az elmúlt két epizódot. Sosem látott élethű grafikai megjelenést, dinamikát, fizikai hatásokat, irányítást és játék élményt kínált nekünk a Codemasters.

Személy szerint nagyon szeretem ezeket a gameket, mert nem vagyok rally versenyző, mégis kaphatok egy picike élményt ebből a kiváltságból. Nagyon költséges egy ágazat az autósport, emiatt sokan sohase próbálhatják ki magukat benne. De köszönet a számítógépnek, az informatikának és a remek fejlesztőknek, ahogy már említettem mindenki részesülhet ebből a kiváltságból, hogy kipróbálhatja magát az elektronikus rallyban.

Én bízom a program sikerében, és abban, hogy olyan emberek is megkedvelik ezt a remek sportágat ennek a játéknak köszönhetően, akik sosem gondolták volna magukról.

Hajrá Codemasters, Dirt3!

 

 

grafika-honlap.hu - Grafika- és honlap készítés olcsón, ingyen tanácsadással!

Címkék: rally group rallye 2011 wrc mcrae groupb automotor

A bejegyzés trackback címe:

https://sportkannibal.blog.hu/api/trackback/id/tr892797978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása