A hétvégén rendezik az Osjecko Rallye Sprint bajnokság 7. futamát.

 

 

A helyszín Nagypall-Fazekasboda-Geresdlak. A pálya hossza 8 km, melyet a mezőny 4-szer teljesít Nagypall-Geresdlak irányban. A verseny teljes egészében aszfalton zajlik.

A pálya jellegéről: Ha valakinek erős motorja  van, akkor annak itt szinte garantált a jó eredmény. Sok a felfelé, tipikus gyorsulási verseny. De azért nagyon jó.

Személy szerint nekem a tavai  kedvenc versenyem. Jó volt az idő, a srácok meg lelkesen és gyorsan nyomták.

Az előnevezésen 59 páros neve szerepel.

Az abszolút minden valószínűség szerint a Sághy-Sághy és a Györkő-Egerszegi párosok között fog eldőlni, s ha nem történik semmi -technikai hiba, esés-, akkor előbbiek javára.

Az 5-ös kategória és a Lada Kupa egyértelmű esélyese a Szabó-Brigovácz kettős, míg a 4-es kategória zászlaja egyértelműen a ifj. Bajor-Vén kettősnek áll.

Az 1.6 light-ban is egyszerű a képlet. Ha Kálmánczi Balázs valóban indul, akkor valós harc csak a második-harmadik helyért alakulhat ki, a Molnár-Molnár és a Szauer-Szauer párosok között. Kíváncsian várom még mire lesz képes Kuti Norbi az új motorral felszerelt sárga kerek lámpással és nem szabad megfeledkezni a Jekl-Spiegel duóról.

Az N-ben és a 3-as kategóriában a Suzuki döntik majd el egymás között a helyezések

A licences nevezők között újra ott találjuk -szinte már hagyomány szerűen- ifj. Rangát és a Borbás testvéreket.

 

A záróautó pedig nem más, mint a "vénasszony" Keszler Matyi bácsi vezénylete alatt.

A versenyről bővebb ínfórnációkat a www.pecsiautosport.hu-n találtok.

Jó szórakozást!

 

Megosztás

Címkék: rally rallyesprint

A bejegyzés trackback címe:

https://sportkannibal.blog.hu/api/trackback/id/tr692254932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása