A kis Seb nyert, a nagy pedig csak ötödik lett. Így elmaradt a világbajnok avatás, amire akár már Franciaországban sor kerülhet, ha a szertornász behúzza a hazai futamát.

Rettenetesen sajnálom Pettert, lázasan nyomta végig az egész versenyt és igazán közel volt ahhoz, hogy újra nyerjen, öt év után először. De a C4 WRC kormányműve másképp akarta. Talán majd az utolsó versenyen, Walesben.

Korzika legnagyobb esélyese Seb Loeb, szerintem Sordo nem támadhatja majd, de cserébe meglehet neki a hazai diadal spanyol földön.

Persze a Seb 2-nek is lesz majd ehhez egy-két szava, de talán Seb 1 és Dani még gyorsabb nála aszfalton.

Kíváncsian várjuk a következő versenyt, ahol ismét láthatjuk majd magyarokat, jelesül Turán Friciéket, akik a Bulgáriai remeklésüknek köszönhetően, 15 rajtszámmal, 12-nek fognak rajtolni.

 

 Forrás: video.racing.hu

Megosztás

Címkék: rally wrc

A bejegyzés trackback címe:

https://sportkannibal.blog.hu/api/trackback/id/tr582297952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása