Idén május 30. és június 11. között rendezték a Man szigeteki TT-t.

Minden motorsport rajongó tudja, hogy ez a legkeményebb utcai viadal ami létezik.

A szervezők amolyan betétfutamként lehetőséget biztosítottak Mark Higgins-nek, hogy egy felpiszkált Subaruval megdöntse az autók által tartott körrekordot.

A derék Mark - aki egyébként a szigeteken látta meg a napvilágot, azaz helyi erő - meghálálta a belé vetett bizalmat, hiszen összehozott egy 184 km/h-átlagú kört.

Összehasonlítás kép, hogy ez milyen kitűnő eredmény.

Az utcai versenyek mai királyát úgy hívják, hogy John McGuinness. A briteknél ha valaki megnézi a férfi szó jelentését egy szinonima szótárban akkor az ő nevével is biztos találkozik. Szóval a derék John idei leggyorsabb körén egy 999 cc-s Hondával 209.9 km/h-s átlagot produkált. Szóval Mr Higgins igen csak sietett!

Sőt! Higgins köre annyira jó, hogy mindegyik oldalkocsis futamot megnyerte volna!

És ha ez mind nem lenne elég, emberünk produkált egy hatalmas mentést, hatodik teli gázon, amit szimplán csak úgy kommentált, hogy ez volt élete pillanata!

Respect!

Az eset egy face cam-ből:

 

Címkék: rally subaru automotor markhiggins man tt

A bejegyzés trackback címe:

https://sportkannibal.blog.hu/api/trackback/id/tr763012487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása