Az orfűi Sprintet felvezet interjú sorozatunk negyedik, egyben utolsó részében két elvetemült Ladással beszélgettünk. A jó hangulatú beszélgetés a két pernahajder miatt adott volt, fogadjátok szeretettel!

Köszönjük az "alanyoknak" a ránk szánt időt és mindenkinek kellemes időtöltést vasárnapra!

 

 

Kovács J. Krisztián "ÖCSIKE"

Tervek célok az idei évre?

Szia, tervek azok vannak, a cél, hogy felneveljem a fiam! Szeretnék idén minden Sprinten részt venni, de időhiány miatt lehet, hogy nem fog összejönni. Kocsik épülnek, de sajna lassan, hisz másokét is építem és az fontosabb!

Teljes szezont futsz 2011-ben?

Valószínű ez nem fog menni, de a terv ez már évek óta. Majd kiderül!

A Rally Sprinten kívül tervezel más futamokat?

Szeretném kipróbálni magam egy B.A.Z. megyei Sprinten, de mivel az jóval több költség, mint a hazaiak,így lehet, hogy csak álom marad!

Véleményezd egy kicsit a többieket, szerinted ki lesz a legnagyobb ellenfél?

Hát, ez attól függ, melyik kocsival megyek. Szívemhez nőtt ez az Extra Light kategória és az igazat megvallva ott mennék.

Szeretnék megpróbálni gyorsan menni, kíváncsi vagyok egy aránylag jó kocsival és végre nem homokozós hátsógumikkal, hova tudnék beférni! Eddig sem kaptam eget verő másodperceket, talán ha a tapadás is megfelelő lenne és agyban is felnőnék a dologhoz, oda tudnék dörgölni a kétszeres bajnokoknak, a Molnár testvéreknek! Ez, azért lenne jó, hogy bebizonyítsam, nem csak több százezres motorral lehet az elejében lenni, mert mindenki azt hiszi, hogy csak akkor lehet nyerni, ha mindened megvan! Eszükbe sem jut, hogy a kocsijuknak, még csak a 70%-át sem autózták ki! Inkább fejlesztenek, nemhogy bevállalnának kicsit többet! Egyből megjönne a látvány is!

Legnagyobb ellenfél, hát ebben a kategóriába szerintem lesz idén hat ember minimum akik, a verseny végén 10mp-en belül lesznek. Mindenki legnagyobb ellenfél lesz!

Ja és ha a Citroen Ax-el megyek, akkor az 5-ös kategória, ott azt sem tudom, kik mennek!

A tavalyi év közben hosszú idő után felhagytál a Ladázással és vettél egy BMW-t, aztán ezt is eladtad. Mi jön most? Mesélj erről, kérlek.

Igen a BMW-t eladtam, műhelyt szeretnék építeni és így marad kicsi arra is. Lada az lesz, az tuti és a Citroen. Ezek már épülnek, de nem kapkodom el! :) Ez a rohadt Lada valahogy a szívemhez nőtt! Már gyermekkoromba beleszerettem, mikor Emődi Balázs – remélem, őt nem kell bemutatnom senkinek - vitt egyet Árpádtetőn, vízen! Na, az meghatározó élmény volt, meg persze akkoriban nagyobb varázsa volt a Ladáknak, ők hozták a látványt. Mára sajnos ez eltűnt. Pedig, de jó volt!

Látvány vagy a stopper?

Hát, jelen pillanatban inkább stopper Azt már talán bemutattam, hogy látványos tudok lenni a Ladával, de az még elmaradt, hogy gyorsan is megmutassam vele! A Citroennel egyértelműen gyorsan, másképp nagyobbat takarnék vele, mint eddig bármi mással! :)

Milyen típusú pilóta vagy? Jellemezd magad pár sorban: improvizatív, brahis, olyan, aki sokat tréningezik?

 Egy k*cs*g nagypofájú, de őszinte! Nyers modorú, ja és Ladával eddig nem úgy mentem, mint egy BU.., MELEG! Sokan nem is szeretnek, de a negatív reklám is reklám! Soha nem tréningezek sokat, maximum 3-5 alkalommal megyek át egy gyorson, mindig is elítéltem, ha valaki sokat tréningezik, mert akkor nem csak a tudása mutatkozik meg a pályán, hanem inkább a szakasz tökéletes ismerete! Meg csessze meg, ne csak azért üljön sprinten mellette egy ember, mert kötelező a két fő a kocsiban és mert hoz egy zsák pénzt! :)

Bemernél-e ülni magad mellé?

Nagy lópikulát! Az egy állat, aki mellém akar beülni! Ha van egy kis esze, utánanéz a versenyzői múltamnak, mielőtt meghozza a döntést! :)

Ezt üzenném annak a hölgynek aki, Orfűn cső nélküli autóba vett mellém jegyet! Ott találkozunk és firkálunk!

 

Haraszti Zsolt „Rocker”

Tervek célok az idei évre?

Háát nehéz ügy. Terv az, hogy menni mindenhol ahol csak lehet. Hogy ebből mi fog megvalósulni azt nem tudom. Azaz igazság hogy iskolába járok, és mivel már a második diploma felé haladok, így ez kemény pénzekbe kerül. Olyannyira, hogy amit tandíjra fizetek, abból röhögve elversenyeznék itt a Sprintben minden versenyen helikopter benzint tankolva! Másik dolog az időtényező: nehéz a munkát meg az iskolát összehangolni, sokat kell tanulni, és hát már nem úgy megy, hogy leülök és beverek 10 oldalt 2 óra alatt. Hiába, öregszem! És ha még verseny is van, akkor annyi a tanulásnak. Szóval most első az iskola!
Alapjáraton az volt belőve hogy Orfűn, és a nyári versenyeken megyünk, de most anyagiak hiányában az Orfű kimarad, a nyári versenyek meg még messze vannak. Jó lenne menni Bakonyán, mivel arra járok minden nap dolgozni, vagy Árpádtetőn, és a szekszárdi versenyen. De még az államvizsga előtt nyelvvizsgázni is kéne, szóval nem tudom, hogy az mellett mire lesz pénzem.

Sprinten kívül mész máshol ?

:-) Maximum a Szabó Ferinek elmegyek szervízelni, ha időm engedi, az mindig jó móka! Ja és akarok egy szuka vizslát!

Véleményezd a kategóriatársakat pár szóban, ki lesz a legnagyobb ellenfél?

Idén ahogy hírlik, igen jó kis társaság verődik össze. Suzukis fronton Knipl Robi, Kaltenecker Balázs, Sándor Norbi, Szabó Zsolti, KisBoyler, Zdenkó Ricsi; Ők jó ellesznek majd egymással, de a versenyeket remélhetőleg a Ladások nyerik! Régi-új arcok is feltűnnek, ahogy hallani: Kozma Tibi, Rácz Tibi, Leó, Bencze Gyuri alias VTN Pécs, és egy palotabozsoki srác is épít egy Zsigulit.

Technika maradt ugyan az? Esetleg valamilyen fejlesztés?

A kombínó marad, teljes Pécsi Volános harci díszben tündököl. Fejlesztés? Harth Máté kicserélte az összes töréskáros elemet, Jankovics Rajmund meg lefújta. Ennyi!

Milyen típusú pilóta vagy? Jellemezd magad pár sorban:

Béna… Sokat hibázó, ugyanakkor szeretek lógatni, de jó érzés negyedik deszkán menni, ha egyszer felgyorsul odáig a gép!

Bemernél ülni magad mellé?

Naná! Szerintem a legjobb navigátora lennék magamnak! Jól leüvölteném a fejem, ha hibáznék, de a sok hosszú fékút, meg elcseszett ív miatt is egyszer-egyszer állba vágnám magam az itiner lámpával! De a tréninget meg a felkészülést is legjobban csak saját magammal tudom elvégezni. Most már csak egy csaj kéne, aki olyan, mint én de „izéje” legyen…

HAJRÁ N CSOPORT, HAJRÁ LADÁSOK!

Riport by Lepold Zsolt & Vörös Gergő

grafika-honlap.hu - Grafika- és honlap készítés olcsón, ingyen tanácsadással!

Címkék: lada rocker orfű interjuk öcsike rsb2011

A bejegyzés trackback címe:

https://sportkannibal.blog.hu/api/trackback/id/tr1002745608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edeleny beres · https://www.facebook.com/RallyeDream/ 2011.03.18. 17:12:00

Öcsike, szeretettel várunk BAZ Sprintre! HA bármiben segítségedre lehetek csak keress bátran. Sajna csak mint szurkoló tudom felajánlani segítségem, de remélem nem csak álom marad, és idén végre északon is láthatunk :)
süti beállítások módosítása